Fotósuli ajándékutalvány

A fényképezést kedvelő hobbi fotós számára az egyik legtutibb meglepetés egy olyan részvételi jegy, amellyel elvégezhet egy fotótanfolyamot. Az ajándékutalvány révén megismerheti fényképezőgép beállításainak fogásait, a csodás felvételek készítésének trükkjeit.

A megvásárolt utalvány egy évig érvényes, ez idő alatt a tulajdonosa szabadon választhat a meghirdetett időpontok közül.

Egy igazán hasznos meglepetéssel szeretnél elkápráztatni valakit, aki szereti a fotózást és fontos számodra?

Két lehetőséget kínálok:

Alap fotósuli

Azok számára ajánlom, akik szeretnék megtanulni a digitális fényképezést, és a családi-, baráti események, utazások alkalmával készített felvételeknél el akarják kerülni a tapasztalatlan fotósok által elkövetett hibákat. További részletek a tanfolyamról itt találhatóak.

Workshop

A gyors válaszokra kíváncsi, kevés szabadidővel rendelkezők számára. Továbbá azoknak, akik még bizonytalanok, de érdekli őket a fényképezés. További részletek a workshopokról itt találhatóak.

Az ajándékutalvány vásárlásához kérlek, az alábbi üzenetküldő űrlapon küldd el az igényedet, jelöld be azt is, hogy melyik képzési típust választod. A beérkezett igénylést követően e-mailben küldöm a fizetési információkat tartalmazó díjbekérőt.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Tárgy

Üzenet