MagánórA

01

Egyéni oktatás

A magánórák lehetőséget nyújtanak arra, hogy kizárólag személyre szabott témakörökkel foglalkozzunk, így csak a téged érdeklő kérdésekre összpontosítsunk. Ezeken az előre egyeztetett alkalmakon terítékre kerülhetnek a fotótanfolyam kiragadott részletei, vagy akár a fotózásban neked nehézséget jelentő problémák (pl. fényképezőgép beállításai, kompozíciós elvek, stb.).

02

Hobbi fotósoknak

Amennyiben az alap fotótanfolyam meghirdetett időpontjai nem megfelelőek számodra, vagy azt szeretnéd, hogy kizárólag a téged foglalkoztató témákról beszéljünk, akkor a lap alján lévő űrlapon jelentkezz a magánoktatásra!

Az egyéni oktatás időtartama (egy alkalommal 2-3 óra) az általad kért témától és az igényedtől függően alakulhat.

03

Pontokban

 

  • egy adott téma alaposabb megtanulása
  • maximális figyelem
  • személyre szabott tanácsok
  • rugalmas időpontok
04

Te vagy a fókuszban

Ha érdekel a digitális fotózás, de nem boldogulsz a fényképezőgépeddel, akkor a magánórákon megtanítom neked a legalapvetőbb tudnivalókat.

Nem kell másokhoz igazodnod, ez az oktatás csak neked szól!

A jelentkezésed követően felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük a részleteket.

05

Oktató

Célom, hogy a kedvtelésből fotózóknak kézzelfogható, kipróbáltan hasznos gyakorlati tanácsokat nyújtsak, aminek révén nem kell küszködniük a fényképezőgéppel, hanem örömüket lelhetik a csodás fotók készítésében!
A fotósuli alapjait jelentő oktató anyagaim összeállításakor az a cél vezérelt, hogy olyan hétköznapi megközelítésben szemléltessem a fotózás trükkjeit, amit bárki könnyedén megérthet, és a tanácsaimat követve képes legyen még jobb felvételek készítésére.

Kivételes lehetőség a fotós tudásod fejlesztésére!

Egyéni fotós oktatás

magánórák

Küldd el mit szeretnél megtanulni, és rövidesen felveszem veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük az egyéni oktatás részleteit.

Jelentkezés

6 + 11 =