Fotózz mint egy profi

Fedezd fel a kreatív fotózás világát a máltai fotósuliban!

Úgy érzed, a fotózásban még nagyobb tehetség rejlik benned? Csak nagyon ritkán sikerül olyan képet készítened, amit büszkén mutathatsz meg?

Ne aggódj, segítek neked, hogy megismerd a csodás képek receptjét.

Csak egy lépés választ el attól, hogy fejleszd a fotós kreativitásod és megismerd a mesterfotósok titkait. Csatlakozz a csoporthoz Te is!

Jelentkezés

Ismerd meg a jó fotók titkát!

Megtanítom neked, hogyan komponálj egyedi képeket, hogyan játsz a fényekkel és árnyékokkal, és hogyan alkoss szemkápráztató kompozíciókat.

Szóval imádsz fotózni, igaz?

Szereted megörökíteni az apró pillanatokat, a nagyobb utazásokat, vagy csak lefotózni a reggeli kávédat.

Csakhogy néha úgy érzed, valami hiányzik. Lehet, hogy a képek nem olyanok, amilyeneket a fejedben képzeltél, vagy egyszerűen nem tudod, hogyan hozd ki a legtöbbet a fényképezőgépedből. Az a sok könyv és videó, amit már elolvastál és megnéztél… hát, nem hozták meg a várt eredményt. Ismerős?

Úgy érzed, te nem vagy elég kreatív?

Aggodalomra semmi ok! Nem kell művésznek születni ahhoz, hogy zseniális képeket készíts.

Csak egy kis segítségre van szükséged, hogy megértsd a fényképezés technikáját, hogy megtanuld a fényképezőgép kezelését, hogy jobban értsd, hogyan használd a fényt, a tárgyat és a perspektívát.

Pontosan erre hoztam létre a fotótanfolyamot, ahol minden kérdésedre választ kapsz.

Miért érdemes jelentkezned?

  • Több éves tapasztalattal rendelkezem a fényképezés és a fotóoktatás területén.
  • A fényképezés titkait érthető és gyakorlatias módon magyarázom el.
  • Megtanítom, hogyan alkalmazd a megfelelő záridőt, rekeszértéket és ISO kombinációkat.
  • Bemutatom, hogyan kezeld a természetes és mesterséges fényforrásokat a legjobb eredmény érdekében.
  • A tanfolyam időpontjai rugalmasan igazodnak a te elfoglaltságaidhoz.

A lehetőség, amire vártál, most itt van!

Fedezd fel a fotózás varázslatos világát egy kreatív fotótanfolyamon, amely garantáltan átformálja a képeidet és oilyan tudást ad, amivel magabiztosan fogod tudod kezelni a fényképezőgépedet.

Miért elégedj meg átlagos képekkel, amikor képes lehetsz sokkal többre?

Eleged van abból, hogy középszerű képeket készít?. Itt az ideje, hogy kibontsd kreativitásod szárnyait és megmutasd, milyen lenyűgözően szép képeket tudsz alkotni.

A fotótanfolyamon megtanulod a fényképezés minden csínját-bínját, a fotózás mesterfogásait. Nem számít, ha most ismerkedsz a fotózással, vagy ha már van tapasztalatod, a tanfolyam minden szinten képes kihívást jelenteni és fejlődést biztosítani.

Gyakorlat orientált intenzív oktatás

Elmélet

Rövid és érthető magyarázattal tisztázom a fotózás szakkifejezéseit, a nélkülözhetetlen elméleti alapokat.

Gyakorlat

A saját fényképezőgépedet használva és ezáltal megismerve próbálhatod ki a különféle beállítások hatásait.

Jó hangulat

A máltai fotótanfolyam baráti hangulatú, kis létszámú foglalkozásain szórakozva tanulhatod meg a fotózás trükkjeit.

l

Magyar nyelven

Elengedhetetlen tudnivalók a szemet gyönyörködtető képek kompozícióiról.

San Pawl il-Baħar

A máltai fotósuli délutánonként 5 alkalommal. Minden oktatás időtartama két óra.

Helyszín: St. Paul’s Bay

w

Kérdések

A fotótanfolyamon bátran felteheted azokat a kérdéseid, amiket eddig nem értettél a fotózással kapcsolatban.

Mi vár rád a fotósuliban?

Vidám hangulatú, kötetlen foglalkozásokon ismertetem meg veled a fényképezés alapjaitól kezdve a mesterfogásokat.

Most végre választ kaphatsz a kérdéseidre!

Megtanulhatod mindazt, amit a többi fotóamatőr már eredményesen alkalmaz a csodás fényképek készítésekor. Ötleteket és hasznos tanácsokat kaphatsz a fotós felszerelésed összeállításához, és támpontokat a legjobb beállítások megtalálásához.

A képzés azoknak szól, akiknek hobbijuk a fotózás és egyszerű, könnyen érthető módon szeretnék fejleszteni fotós tudásukat.

Legyen szó családi pillanatokról, utazásokról vagy épp a mindennapok apró szépségeiről, én megtanítalak rá, hogyan hozd ki a legtöbbet a képekből. Megmutatom neked azokat a pofonegyszerű összefüggéseket, amelyek javítani fogják a képeidet.

Nem számít, hogy kezdő vagy gyakorlottabb fotós vagy, a kurzuson segítek megtalálni a benned rejlő kreativitást és technikai alapoktól a mesterfogásokig mindent megmutatok.

 

Technikai alapok

Rekesz

Záridő

ISO

Képzaj, fehéregyensúly

Objektívek felépítése, jellemzőik

Képalkotás

Előtér, téma, háttér

Képkivágás, képelemek harmóniája

Kiemelés eszközei

Perspektíva, térbeli hatás

Aranymetszés

Expozíció

Fénymérés

Autofókusz,

Mélységélesség

Hisztogram

Fények, megvilágítás, vakuzás

Fotózás

Fényképezőgép menüpontjai

Üzemmódok

Fotótémák

Fények

Ismerkedés a megvilágításal

A fény jellemzői

Fény-árnyék viszonya

U

Képelemzés

Saját fotók vizsgálata

Közös elemzés

Jó kedvű beszélgetés

Elkerülheted a leggyakrabban elkövetett hibákat

A fényképészet számos területén szerzett több mint tíz éves fotós tapasztalatom garantálja, a színvonalas és hasznos információkat.

Lépésről lépésre

Az alapoktól a trükkökig mindent alaposan elmagyarázok, így könnyedén , megérted majd a fényképezés technikáját, megtanulod a fotózást.

Praktikus feladatok

Olyan gyakorlati feladatokat kapsz, amelyek segítenek megtanulni a fotózási technikák alkalmazását valós körülmények között.

Inspiráció és kreativitás

Fejlesztjük kreatív szemléletedet a fotózásban. Megtanítalak arra, hogyan hozz ki legtöbbet a helyzetekből és hogyan fotózz különleges körülmények esetén.

Örök tudás

A fotótanfolyam nem csak arról szól, hogy hogyan kezeld magabiztosan a fényképezőgépedet. Megtanítom neked a lenyűgöző képek alkotásának folyamatát is.

Szenvedélyes fotósok

A fotósuliban egy szenvedélyes fotósokból álló csoporthoz csatlakozhatsz, ahol inspirálódhatsz és együtt fejlődve tanulunk és támogatjuk egymást.

Rugalmas időbeosztás

A fotótanfolyam kezdését és időtartamát a résztvevőkkel közösen egyeztetve  állapítjuk meg, így nem maradsz le semmiről.

Ne hagyd, hogy a fotós álmaid csak tervek maradjanak. Most van itt az idő, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet és jelentkezz a fotótanfolyamra. Csak pár kattintás választ el attól, hogy a fotós képességeid fejlesztve új szintre lépj.

Mutasd meg a világnak, hogy milyen csodálatos fotókat tudsz készíteni! Az igazán szép képek előtted állnak, csak a technikát kell elsajátítanod. Én segítek, hogy megtedd ezt a lépést. Hozd ki a legtöbbet a fotózásból!

Ne habozz tovább, csatlakozz hozzánk most!

alkalmazható gyakorlati tudás

A fotós tanfolyam tematikájában nagy hagsúlyt kap hétköznapi események (kirándulás, üdülés, családi-, baráti összejövetelek, portrék, stb.) fotózásakor alkalmazható beállítások elsajátítása, a gyakorlati tapasztalatok szerzése.

Mivel bajlódik a legtöbb hobbi fotós?

Könyvekből nagyon nehéz megtanulni azokat a fogásokat, amelyek egy-egy szép fénykép elkészítésekor szükségesek lehetnek.

  1. Expozíció és fényhasználat: Sok hobbi fotós küzd az expozíció helyes beállításával, azaz a megfelelően exponált képek készítésével. A fényhasználat és az expozíció szabályainak megértése, a megfelelő záridő, rekeszérték és ISO kombinációk alkalmazása, valamint a természetes és mesterséges fényforrások kezelése elengedhetetlen a látványos fotóhoz.
  2. Kompozíció és képkivágás: A jó kompozíció és a megfelelő képkivágás meghatározó tényezői egy jól sikerült fényképnek. A hobbi fotósok gyakran keresik az irányelveket a képeik megfelelő elrendezéséhez, a fókuszpontok kiválasztásához és a harmónia létrehozásához.
  3. Éles képek és fókuszálás: Az éles képek és a megfelelő fókuszálás elérése a kívánt területre fontos a jó minőségű fotókhoz. A hobbi fotósoknak meg kell tanulniuk, hogyan használják a megfelelő fókuszmódokat, hogyan érjenek el éles képeket, és hogyan kezeljék a mélységélességet.
  4. Kreatív képalkotás és stílus: Sok hobbi fotós szeretné kifejleszteni a saját stílusát és képalkotási kreativitását. Ezt magában foglalhatja az egyedi kompozíciók készítése, a megfelelő hangulat és atmoszféra megteremtése, a színek és a kontraszt kiemelése, valamint az egyedi témaválasztás.
  5. Perspektíva és látószög: A hobbi fotósok eleinte még nem tudatosan választják meg az exponáláskor használt objektívet. A legtöbbször figyelmen kívül hagyják a különféle objektívek okozta perspektivikus hatást, ami pedig jelentős hatással bír a képek látványvilágára.

Magyar Fotósuli Máltán

Ha szeretnéd magabiztosan kezelni a fényképezőgépedet és tudatosan fotózni, akkor csatlakozz Te is a fotósuli csoportjához!

Földi Pál

A máltai fotósuli oktatója

Célom, hogy a kedvtelésből fotózóknak kézzelfogható, kipróbáltan hasznos gyakorlati tanácsokat nyújtsak, aminek révén nem kell küszködniük a fényképezőgéppel, hanem örömüket lelhetik a csodás fotók készítésében!

A fotósuli alapjait jelentő oktató anyagaim összeállításakor az a cél vezérelt, hogy olyan hétköznapi megközelítésben szemléltessem a fotózás trükkjeit, amit bárki könnyedén megérthet, és a tanácsaimat követve képes legyen még jobb felvételek készítésére.

Több mint 10 éves fényképész tapasztalatomat felhasználva szedtem össze azokat az elengedhetetlen ismereteket, amelyeket feltétlenül tudni kell a látványos fotók tudatos exponálásakor.

JELENTKEZÉS

A 5×2órás intenzív fotótanfolyam

Időpont:  A résztvevőkkel egyeztetett napokon, 2 órás időtartam (összesen öt alkalommal)

Kezdés: 2023. június

Helyszín: St. Paul’s Bay

Részvételi díj: 95 EUR (amit az első foglalkozáson fizethetsz)

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan készíthetnél még csodálatosabb fotókat, akkor biztosítsd már most a helyed a soron következő fotótanfolyamra! A hatékony képzés érdekében a csoport létszáma korlátozott, így érdemes mielőbb elküldened a jelentkezésedet.

Töltsd ki az űrlapot és jelentkezz most!

Ha további kérdésed van, keress telefonon: +356 77182135